SONO en el Festival Cruïlla 2024: Tecnologia i Art en Perfecta Harmonia.

L’estiu de 2024 va estar marcat per grans esdeveniments a Catalunya, i un dels més destacats va ser, sens dubte, el Festival Cruïlla. Del 10 al 13 de juliol, el Parc del Fòrum de Barcelona es va convertir en l’epicentre on tecnologia i art es van unir per a oferir una experiència única.

En SONO, vam tenir l’honor d’encarregar-nos de la gestió audiovisual d’aquest emblemàtic festival. Al llarg de 12 dies, despleguem la nostra tecnologia en més de 390 m² de pantalles LED, integrant elements visuals que van enriquir l’experiència dels 30.000 assistents diaris. Aquestes pantalles no sols van projectar els concerts, sinó que es van convertir en una part essencial de l’escenografia, fusionant-se perfectament amb la decoració de l’esdeveniment.

El nostre equip tècnic especialitzat va treballar meticulosament per a garantir que cada detall visual estigués sincronitzat amb les actuacions, creant una atmosfera immersiva on la tecnologia es va transformar en art.

Continuem mirant cap al futur, preparats per a assumir nous reptes i continuar il·luminant els escenaris de grans festivals. Ens veiem en la pròxima edició del Cruïlla Festival!