Ampliem l'equip. Vine a treballar amb nosaltres!

Sono Tecnologia Audiovisual és una empresa de referència en l'àmbit professional de la integració de tecnologia audiovisual. Des de 1972, combinem creativitat i darrera tecnologia per oferir solucions adaptades a empreses i institucions públiques i privades ajudant  a crear experiències audiovisuales úniques i de qualitat. 

Conceptualitzem i executem projectes per instal·lacions efimeres i instal·lacions de caràcter permanent amb aplicacions que contemplen tant el disseny, el subministrament i la realització tècnica per a grans esdveniments corporatius fins a l'adequació i integració  de sistemes audiovisuals a sales i auditoris, així com la implementació de la tecnologia audiovisual més innovadora per crear experiències comunicatives en entorns culturals i museogràfics.

El nostre departament d'enginyeria, en constant desenvolupament, trreballa per aconseguir solucions flexibles i adaptables a qualsevol repte, mantenint una estreta relació amb els millors partners, marques i fabricants del sector,  sense perdre la pròpia independència. 

Amb seus a Madrid, Barcelona y la nostra recent obertua a Sevilla, comptem amb un total de 6.000 men instal·lacions i ampli stock d'equips en constant renovació. 

Portema a terme la nostra activitat donant cobertura a tot el territori nacional i afiançant la nostra presència internacional amb projectes realitzats a França, Regne Unit, Alemanya, Itàlia, Qatar, Dubai, la Xina o el Brasil.

Experiencia, innovación, calidad, adaptabilidad y trabajo en equipo son nuestras señas de identidad. 

Posicions Obertes: 

Comercials SENIOR i JUNIOR de Tecnologia Audiovisual - Barcelona i Madrid 

Buscamos candidatos/as para cubrir posiciones de 'Sales Account Executive SENIOR y JUNIOR' para nuestras oficinas de Cornellà de Llobregat en Barcelona y Alcobendas, en Madrid.

Com a SALES ACCOUNT EXECUTIVE: 

Serà responsable de la captació de nous clients, així com de la gestió integral de projectes de clients assignats. Entre les teves tasques: captació i gestió de leads, assessorament i detecció de necessitats comercials dintre de la cartera de clients, planificació i tancament de visites comercials presencials, identificació de noves oportunidats de negoci, gestió integral de projectes, prospeccions en col·laboració amb l'equip tècnic, preparació de plecs y/o concursos i assistència a fires.

BUSQUEM, que tenguis: 

 • Formació o experiència tècnica en sistemes i tecnologia audiovisual. Estudis relacionats amb Comunicació Audiovisual, Enginyeria Audiovisual, Tecnologia Audiovisual, Mitjans Audiovisuals, Producció d'Audiovisuals i Espectacles, Il·luminació, So, Captació i Tractament de la Imatge o similars.
 • Coneixement del sector audiovisual nacional i internacional.
 • Castellà i català.
 • Anglès: mínim nivell B2 o superior (altres idiomes, valorable).
 • Interès i/o experiència en vendes B2B.
 • Capacitat de treballar en equip.
 • Disponibilitat per a viatjar.
 • Disponibilitat inmediata.

A CANVI, t'oferim: 

 • Incorporació en una empresa líder en el sector AV amb més de 45 anys al mercat.
 • Incorporació en un equip de treball cohesionat i amb experiència.
 • Formació continua a càrrec de la empresa.
 • Salari fixe + variable en funció d'objectius i resultats, a convenir segons experiència i CV.

 

Si desitges sol·licitar alguna d'aquesta posicions pots enviarnos el teu CV directament a través del formulari especificant al cos del missatge la referència de la posició a la qual optes: 

         >> Comercial SENIOR Barcelona

         >> Comercial SENIOR Madrid

         >> Comercial JUNIOR Barcelona

         >> Comercial JUNIOR Madrid

 

Administratiu COMPTABLE de Tresoreria - Barcelona

Busquem cobrir una posició d'Administratiu Comptable per a Tresoreria per a les nostres oficines de Cornellà de Llobregat a Barcelona. 

T'encarregaràs de la gestió diaria de les tasques de: tresoreria i conciliacions bancàries, remeses de pagaments i cobraments, previsió de tresoreria i conciliació d'empreses del grup.

BUSQUEM que tinguis: 

 • Experiència en posició similar
 • Excel avançat
 • Castellà i català
 • Anglès: B1-B2
 • Capacitat de treballar en equip 
 • Disponibilitat inmediata

A CANVI, t'oferim:

 • Incorporació en empresa líder del sector
 • Incorporació en un equip de treball cohesionat i amb experiència
 • Formació continua a càrrec de l'empresa
 • Salario fix a convenir segons experiència i CV

Si estàs interessat en aplicar a aquesta oferta pots fer-ho a travès del formulari d'aquesta mateixa pàgina, indicant en el cos del missatge 'Administratiu Comptable Tresoreria'.

*Contactarem només amb els candidats pre-seleccionats. 

 

Cap d'aquestes posicions s'ajusta al teu perfil? Cap problema. Pots deixar-nos les teves dades enviant el teu CV a través del formulari per tal que et tinguem en compte de cara a futures oportunitats. T'esperem!

 

També et convidem a què ens segueixis a Linkedin o a través de la resta de les nostres XXSS per estar al corrent de possibles noves ofertes.

 

Si us plau, omple el següent formulari per fer-nos a mans el teu CV.

(En enviar-ho, acceptes la Nota Legal


Els camps marcats amb * són obligatoris
 
 
 
 
 
 
 

Vostè técaràcters restants.
 
 

Si us plau escrigui el següent codi de seguretat:
...

 

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner