pantalla led escenografia television

Pantalla de LEDs corba de 28 metres per al plató de TV3 del debat de les eleccions al Parlament de Catalunya

TV3 ha confiat de nou en Sono com a proveïdor de serveis audiovisuals per a equipar el plató del cara a cara especial amb els candidats de les formacions al Parlament de Catalunya per a les eleccions del pròxim 21.12 i que la cadena pública va retransmetre en directe el passat dilluns.

Com a fons de plató es va instal·lar una gran pantalla corba de LEDs, de 4,8 mm de píxel pitch d' EQC i de 28 x 1,5 metros, més de 5.800 píxels de base.

Davant d'aquesta, es va col·locar un lineal de tiles en corba per a permetre la continuitat de la imatge dels grafismes de la pantalla principal, amb la mateixa resolució i de mides 20,5 x 0,5 metres, mes de 4.200 píxels de base.

Ambdues pantalles es van gestionar amb processador NovaStar 4K i es van programar amb sistema Watchout adaptant la senyal a totes dues superfícies per dotar de continuitat als continguts. 

Darrera del moderador també es va montar una pantalla de LEDs Absen A3 en corba i de 4 x 2 metres, amb processador Barco Imagen Pro II encarregada de rebre les senyals directes de realització. 

Pantalla de LED corba, impacte audiovisual envoltant.

Sono compta amb aquest tipus solucions LEDs personalitzades. La curvatura en la pantalla de LEDs s'aconsegueix a partir de l'adequació i adaptabilitat en el disseny dels tiles que poden configurar-se  tant en format còncau com convex. A través de una peça reguladora, ancorat als mòduls, s'aconsegueix una curvatura homogènia d'acord amb las necessitats i sense que s'apreciïn irregularitats a la superfície de la pantalla.

Aquest tipus de pantalles de LED, especials per aquest tipus de muntatges, són solucions audiovisuales idònies si el que se busca es generar un impacte envoltant per mitjà de la imatge en espais relativament petits, como podria ser un plató de televisió. També són molt habituals per captar l'atenció amb arquitectures de disseny mes atrevit, por exemple, a stands per a fires o exposicions.

 

Sono és especialista en integració de solucions audiovisuals per a programes de televisió. Necessites un proveïdor? Contacta ara amb Sono.

 

Informació relacionada
Client: TV3
Data: Decembre, 2017
Canal: TV3


Altres feines relacionades:

Tu Cara Me Suena - 6ª temporada
> Especial eleccions andaluses - TVE
> Gala 20 Anys - Telecinco

 

 

      

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner