national_museum_qatar_engineering_audiovisuals

 

Sono participa en el disseny i l'execució de l'enginyeria audiovisual del Museu Nacional de Qatar 

 

SONO, com a especialista en integració d'enginyeria audiovisual, es va encarregar del suministrament i la instal·lació de part de l'equipament audiovisual del que serà el Museo Nacional de Qatar, dissenyat per l'estudi de Jean Nouvel a Doha.  

El projecte, adjudicat a la UTE MAN EMPTY, formada per la companyia libanesa Man Enterprise LLC i l'española Empty SL, sel·leccionades per Qatar Museums, inclou els serveis prestats per SONO com a partner en enginyeria audiovisual per dur a terme el disseny integral i la instal·lació d'equipos AV en les galeríes permanents del Museu. En plena fase d'instal·lació, el projecte veurà la llum a finals de marça del pròxim any. 

Més de 10.000 m2 de superfície expositiva

El disseny del complex arquitectònic, amb mes de 10.000 m2 en instal·lacions i inspirat en la forma de la rosa del desert, es conforma a partir de la intersecció d'una serie de discos entrelligats i entrecreuats, de diàmetre i tamanys diferents. Imatge de modernitat en l'exterior i també en l'aposta per la composició museogràfica en el seu interior amb un altíssim tractament audiovisual en els continguts.

El programa del museo inclou galeríes d'exposició permanent per a les col·leccions nacionals, sales d'exposicions temporals, un auditorio de 220 seients i una sala de conferències amb capacitat per a més de 70 persones, a més d'un restaurant, dues cafeteries i una boutique. L'edifici també acollirà el Centre d'Investigació del Patrimoni. 

Projeccions 4K i interactivitat audiovisual

El repte per a SONO ha estat precisament aconseguir adaptar les idees creatives dels dissenyadors amb les solucions audiovisuals més innovadores del mercat en projeccions de gran format 4K, formats interactius espectaculars o sofisticades integracions dels equips AV en el propi mobiliari expositiu.

SONO destinarà per a aquest projecte un equip de més de 15 professionals entre enginyers d'àudio i video, integradors, project managers, dissenyadors especialistes en AutoCAD i responsables tècnics que participaran en el disseny i la integració audiovisual, la prescripció d'equips, l'execució de planimetrías així com la instal·lació, testeig i la posada en marxa final del conjunt d'equips i sistemes audiovisuals. 

Una icona arquitectònica la voluntat de la qual és transmetre el procès de transformació i modernització del país, mantenint els forts vincles amb la tradició qatarí. 

 

 

 

SONO és especialista en enginyeria i integració audiovisual de projectes audiovisuals per a exposicions i museografia. Contacta ara amb Sono.

 

Informació relacionada:

Client: UTE MAN EMPTY | Qatar Museums
Data: Octubre 2017 – Març 2019
Lloc: Doha, Qatar

Altres feines relacionades: 

Recinte modernista de Sant Pau
> Expo Shanghai 2010 Pavelló de Barcelona
> Expo Shanghai 2010 Pavelló de España

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner