Instalación audiovisual para el centro cultural Gaudí Centre Reus

 

El Gaudí Centre Reus renova la seva primera planta amb una instal·lació audiovisual innovadora de la mà de Sono.

 

Sono ja va realitzar el projecte audiovisual de l’espai al 2007, que des de llavors s’ha convertit en el centre turístic més important de Reus. L’any passat, atenent les enquestes de satisfacció dels seus visitants, el museu va decidir replantejar la seva primera planta aportant més tecnologia audiovisual als diferents àmbits i, novament per concurs públic, Sono va ser seleccionada per encarregar-se d’aquesta remodelació com a especialista en Disseny audiovisual per instal·lacions culturals i museogràfiques.

El nou espai, que s’inaugura el 17 de febrer compte amb 3 àmbits interrelacionats entre sí en el recorregut:

Àmbit 1: De Gaudí al Modernisme
Es tracta d’un espai d’aproximació al Gaudí més personal mostrant objectes i continguts relacionats amb l’arquitecte. Mitjançant un compte enrere, el visitant arriba al segon espai.

Àmbit 2: Els somnis del Modernisme
Ens endinsem en un espectacle envolupant que transportarà a l’espectador a la època de l’Art Nouveau a Europa i del Modernisme català, centrant-se en la figura de Lluís Domènech i Montaner. Es basa en un muntatge multisensorial amb l’objectiu d’oferir els visitants una autèntica experiència audiovisual. Es combinen tècniques de vídeo mapping per la projecció, sincronitzada amb el so multicanal (audio 5.1) i la il·luminació. La instal·lació consisteix en 3 projectors làser Sony d’última generació que projecten sobre una pantalla de 3 trams d’un total de 15x3 metres amb una trama física superposada, inspirant-se en la porta principal de la Pedrera.  

Àmbit 3: Reus, ciutat modernista
Arribem a l’espai on la interactivitat és la clau. Aquesta zona promou la participació dels espectadors tant a través de les xarxes socials com amb els equips audiovisuals del propi espai, mitjançant pantalles tàctils multi-touch. La parada final del recorregut simula un estudi fotogràfic de l’època gràcies a la tècnica croma en el que els visitants podran fer-se una foto de record escollint entre diferents escenaris virtuals.

informació relacionada
Client: Ajuntament de Reus
Data: Febrer 2015
Lloc: Reus, Tarragona

Informació per visites en www.gaudicentre.cat

 

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner