Rehabilitación audiovisual del museo Fort Marlborough en Menorca

Sono s’ha encarregat del projecte de rehabilitació de la museïtzació del Fort, consistent en la incorporació de nous equipaments i la restauració dels elements museogràfics existents. El recorregut de la visita es fa a partir de la utilització de guies multimèdia interactives, que permeten la reproducció de diversos continguts i la sincronització dels audiovisuals.

Serveis realitzats:
Replanteig i adaptació del projecte museogràfic, el subministrament i instal·lació d'equipament audiovisual, la programació del sistema de control i de continguts de Digital Signage, reproducció de continguts audiovisuals i gràfics en 7 idiomes, restauració dels atrezzo museogràfics existents i creació de nous i del disseny i muntatge de la senyalètica de visita.

Tecnologia emprada:
  • Sistema de control central que permet l'operativa diària del centre amb una interfície simple i ràpida.
  • Sistema de visites basat en guies multimèdia que permeten la sincronització dels dispositius amb les produccions audiovisuals.
  • Xarxa Wi-Fi per al control i sincronització de les guies multimèdia.
  • Monitors de marc fi i reproductors HDD, amb carcasses protectores contra la pols i la humitat.
  • Projecció multi pantalla 1x3 amb sincronia entre els tres projectors. Inclou carcasses de protecció per als projectors i reproductors.
  • Projecció virtual amb efecte d'holograma.
  • Atrezzo museogràfic destinat a mostrar recreacions relatives a la vida quotidiana en el Fort, amb incorporació d'efectes de llum, automatismes i efectes d'àudio.

 

informació relacionada
Client: Consell Insular de Menorca
Data: Febrer 2014
Lloc: Cala Sant Esteve – Es Castell, Menorca

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner