El BCC és un nou espai cultural integrat per un conjunt d’instal·lacions polivalents, ordenades al voltant del jaciment arqueològic de la Barcelona del 1700.

Es tracta d’un espai públic que, a més de permetre l’observació del jaciment arqueològic, compta amb 4 grans sales equipades per als usos més diversos. Sala VILLARROEL: dedicada a l'exposició permanent, on s’exposen les principals troballes fruit de les excavacions del jaciment.
Sala CASANOVA: dedicada a exposicions temporals.
Sala MORAGUES: espai polivalent equipat tecnològicament per a diverses activitats culturals.
Sala CASTELLVÍ: que acull el bar i la llibreria del Born.

Serveis realitzats:

SONO ha dut a terme el subministrament, instal·lació i programació de tot l’equipament audiovisual i il·luminació destinat al projecte museogràfic.

Tecnologia emprada:

El Centre compta amb els principals avenços tecnològics que ens ofereix l’equipament audiovisual més modern:

  • Sistema de control centralitzat: permet l’encesa i l’apagada centralitzada de tot l’equipament audiovisual, la il·luminació museogràfica i les cortines del Centre, amb la possibilitat de que cada una de les sales i espais del Centre puguin operar de forma individualitzada, incloent la programació de múltiples escenaris de treball.
  • Sistemes de projecció i reproducció de vídeo de gran format: Pantalles de projecció de més de 6 metres d’amplada, videowalls de diverses mides, etc.
  • Guies Multimèdia amb sincronització d’audiovisuals.
  • Sistema de traducció simultània.
  • Sistemes d’àudio i microfonia, amb equipament per a concerts de petit format.
  • Il·luminació LED: s’ha dut a terme la il·luminació del espais comuns del centre i del jaciment, la orientació i il·luminació de peces arqueològiques i obres diverses, la il·luminació escenogràfica de la sala polivalent, els llums de servei de l’interior de les sales i la il·luminació de l’espai del Bar.
informació relacionada
Client: Ajuntament de Barcelona - BIMSA
Lloc: Barcelona
Data: Setembre 2013

 

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner