POLÍTICA DE PRIVACITAT DE XARXES SOCIALS  

1. Informació sobre el responsable del tractament de les dades allotjades a la pàgina oficial de SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S. L., a la xarxa social

De conformitat al deure d'informació establerta en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril (GDPR) SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L., en endavant El Responsable desitja posar en coneixement dels usuaris d'aquesta xarxa social la política respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal d'aquelles persones que voluntàriament accedeixen i utilitzen la pàgina oficial de EL RESPONSABLE, en la mateixa. L'accès i ús per l'usuari d'aquesta pàgina oficial de EL RESPONSABLE, suposa que accepta expressament aquesta política de privacitat i que dóna el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals segons el previst en la mateixa.

2. Dades de menors d'edat o incapaços


L'accés i registre en aquesta xarxa social està prohibit als menors d'edat de catorze (14) anys, de forma que igualment queda prohibit l'accés i ús dels menors de catorze (14) anys a la pàgina oficial de EL RESPONSABLE, en la mateixa. Por la seva part, si l'usuari és incapaç, EL RESPONSABLE, adverteix que serà necessària l'assistència consentida del titular de la pàtria potestat o tutela de l'usuari o el seu representant legal per a l'accés i ús d'aquesta pàgina oficial de EL RESPONSABLE. EL RESPONSABLE, quedarà expressament exonerat de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de l'ús de la seva pàgina oficial per menors i incapaços sent aquesta responsabilitat dels seus representants legals en cada cas. 

3. Identificació de la raó social del responsable del fitxer

L'usuari queda informat què EL RESPONSABLE, amb domicili social en C/ Progreso, 29 - Pol. Ind. Almeda Cornellà de Llobregat 08940 (BARCELONA), ostenta la condició de responsable dels fitxers i tractaments a través dels quals es recullen i emmagatzemen les dades personals de l'usuari com a conseqüència del registre i ús de la pàgina oficial de EL RESPONSABLE, en aquesta xarxa social, sense perjudici dels tractaments dels quals és responsable l'entidad titular de la xarxa social en la qual es troba la nostra pàgina oficial.

4. Finalitats a què es destinen les dades de caràcter personal, informació i consentiment

Les dades personals proporcionades voluntàriament per l'usuari a EL RESPONSABLE, a través de la seva pàgina oficial formaran part d'un tractament de dades responsabiltat de EL RESPONSABLE, amb la finalitat d'oferir-li informació de EL RESPONSABLE, por e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials, enviament de newsletters a aquells usuarios que es subscriuen, intercanvien informació amb EL RESPONSABLE, i altres usuaris i estableixen comunicació amb tercers. 

Des del moment en què l'usuari utilitza la present pàgina oficial dóna el seu consentiment lliure, inequívoc, específic, informat i exprés per al tractament de les seves dades personals per EL RESPONSABLE, per a la correcta prestació d'aquest serveis d'acord amb el que estableix la present política.

L'usuari és lliure d'utilitzar la pàgina oficial de EL RESPONSABLE, en aquesta xarxa social, per la qual cosa en cas que l'usuario no estigui d'acord amb el tractament de les seves dades amb les finalitats esmentades, no haurà d'utilitzar-la ni proporcionar les seves dades personals. 

A través d'aquesta pàgina oficial de EL RESPONSABLE, l'usuari pot compartir textos, fotos, vídeos i altre tipus d'informació i/o continguts que estaran subjectes tant a la present política com a les Normes i Condicions de la Plataforma. L'usuari serà responsable que tots els continguts que publiqui respectin la legislació vigent, la present política i les Normes de la Plataforma.

L'usuari únicament podrà publicar en aquesta pàgina oficial de EL RESPONSABLE, dades personals, fotografies i informacions i d'altres continguts la titularidad i propietat del qual li pertanyin o respecte de les quals sostingui l'autorització de tercers. 

EL RESPONSABLE, tindrà dret a eliminar de la present pàgina oficial -de forma unilateral i sense prèvia comunicació ni autorització de l'usuari- qualsevol contingut publicat per l'usuari quan l'usuari infringeixi o vulneri la legislació vigent, les normes establertes en la present política i les Normes de la Plataforma. 

5. Identificació dels destinataris respecte dels què EL RESPONSABLE, tingui previst la realització de cessions o comunicacions de dades

S'adverteix a l'usuari que tota la informació i continguts que publiqui a la pàgina oficial de EL RESPONSABLE, a la xarxa social podrà ser coneguda per la resta d'usuaris de la pàgina oficial i de la plataforma de la xarxa social. En conseqüència, tota la informació i continguts publicat per l'usuari a la pàgina oficial de EL RESPONSABLE, en aquesta xarxa social serà objecte de comunicació a la resta dels usuaris per la pròpia naturalesa del servei.

EL RESPONSABLE, únicament te prevista la realització de cessions o comunicacions de dades que a raó de la normativa vigent hagi de realizar a jutges, tribunals, administracions públiques i autoritats competents de caràcter administratiu. 

6. Altres tercers prestadors de serveis

EL RESPONSABLE, adverteix a l'usuari que aquesta entitat només és responsable i garanteix la confidencialitat, seguretat i tractament de les dades conforme a la present política, respecte de les dades de caràcter personal que reculli de l'usuari a través de la present pàgina oficial en aquesta xarxa social, no tenint cap tipus de responsabilitat respecte dels tractaments i posteriors utilitzacions de les dades personals que poguessin efectuar-se tant pel titular de la xarxa social com per tercers prestadors de serveis de la societat de la informació que poguessin accedir a aquestes dates a raó de la prestació dels seus serveis o exercicis de la seva activitat, tercers que estableixin hiperenllaços a la xarxa social, ni d'aquells responsables a qui a través de hiperenllaços EL RESPONSABLE,remeteix als usuaris adherits a la present pàgina oficial.

7. Qualitat de les dades

EL RESPONSABLE, adverteix a l'usuari què, excepte l'existència d'una representació legalment constituïda, cap usuari pot utilitzar la identitat d'una altra persona i comunicar les seves dades personals, per la qual cosa l'usuari en tot moment haurà de tenir en compte que només pot proporcionar dades personals corresponents a la seva pròpia identitat i que siguin adequats, pertinents, actuals, exactes i vertaders. En qualsevol cas, l'usuari haurà de respectar la privacitat de tercers, siguin aquests usuaris o no de la xarxa social o de la pàgina oficial de EL RESPONSABLE, a la mateixa.

8. Drets que assisteixen a l'interessat:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de le seves dades i a la limitació u oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

9. Altra informació d'interès.

EL RESPONSABLE, podrà modificar i/o sustituir en qualsevol moment la presente política que, segons els casos, substituirà, completarà i/o modificarà l'actualment publicada aquí recollida. Per la qual cosa l'usuari haurà d'accedir periòdicament a les mateixes amb la finalitat de mantenir-se actualitzat.

L'usuari pot contactar amb EL RESPONSABLE, mitjançant el servei de missatgeria interna de la xarxa social o a través de les sigüents adreces i dades de contacte:

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L.

C/ Progreso, 29 - Pol. Ind. Almeda Cornellà de Llogregat 08940 (BARCELONA)

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

De la mateixa manera, l'usuari pot consultar les normes i polítiques publicades pel titular de la xarxa social per a l'ús de la mateixa. 

 

© 2018 Sono Tecnología Audiovisual, S.L.

 

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner