A SONO establim la següent Política que reflexa els nostres compromisos constants amb la cualitat i el medi emabient i és coneguda i compratida per tots els membres de la organització.  

Volem impulsar i augmentar la satisfacció dels nostres clientes, ajudant-los a transmetre els seus missatges i a aconseguir els seus objectius de comunicació:

  • Aplicant creativament la tecnologia audiovisual 
  • Desenvolupant projectes creatius i tecnològics de comunicació audiovisual, culturals i d'esdeveniments 
  • Investigant constantment quant a les millors solucions tecnològiques 
  • Implementant les darreres tecnologies del mercat

El Sistema Integrat de Gestió es fa entre tots i per això a Sono s'impulsa la motivació, la formació i el treball en equip de les persones que integren l'empresa.

El nostre objectiu és convertir-nos en un referent dintre del mercat en l'assessorament per a la implantació de Projectes Audiovisuals i augmentar la nostra eficiència interna per reduïr costos, minimitzar el nostre impacte ambiental sobre el medi i aconseguir un nivell òptim de competitivitat.

Ens comprometem a complir els requisits legals vigents que afecten a la nostra activitat, així com altres requisits que la Organització subscrigui en el compromís d'un entorn sostenible.

Reduïm el nostre impacte ambiental a través d'una correcta gestió dels nostres residus, prioritzant la seva minimització i reciclatge, a més de l'adequada gestió dels recursos naturals que consumim.

Desenvolupem relacions de col·laboració mutua amb els nostres proveïdors per oferir així un millor servei als nostres clients i promovem i fomentem entre els nostres proveïdors un correcte comportament ambiental.

Aquests objectius estan orientats a la satisfacció del client, la prevenció de la contaminació i a la millora continuada del nostre Sistema Integrat de Gestió i són assumits per tots els integrants de la organització.

 

Certificacion_calidad_iso

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

certificadion_gestion_medioambiental

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner