video_wall_curvo_oled_lg_ise_2018

 

 

Sono, patrocinador de la dinovena edició del FOABCN, el fòrum sobre marketing i publicitat organitzat per Marketing Directo

 

Sono va ser el proveÏdor audiovisual integral d'un esdeveniment que va congregar més de 30 professionals del sector del marketing i la publicitat als cinemes Cinesa Diagonal de la capital catalana.

Sono Tecnologia Audiovisual es va encarregar de proveïr dels equips audiovisuals necessaris per a la seva posada en marxa amb un muntatge que va incloure sistema de gestió de pantalles BARCO E2 per a visualització de continguts a doble finestra projectat sobre la pantalla de la sala, amb rack de control HD per a cobertura de l'esdeveniment a tres càmeres. Es va proporcionar sistema de monitoratge per a ponents amb pantalla LCD de 40" i sistema complet de microfonia i suport d'àudio amb quatre caixes acústiques NEXO més monitors.

Sono es va fer càrrec també de la il·luminació de l'esdeveniment amb quatre caps mòbils robotitzats que ofrerien llum amb jocs de textures diferents per a ambientació de la sala entre ponència i torns de preguntes. Es va incloure a més sis focus mòbis robotitzats Prolight i prop d'una vintena de focus decoratius per als passadissos d'accès. 

Data intelligence i machine learning, claus de futur

Com a co-patrocinador de l'esdeveniment, vam tenir la oportunitat de participar activament en una de les taules rodones organitzada durant la sessió. Al costat de grans marques com Iberdrola, Privalia, Danone, Pepsico, l'Oreal, Mediacom o Desigual el director de Marketing de Sono Tecnologia Audivisual, Carlos Henao, va aportar també la visió què com a especialistes en tecnologia audiovisual Sono té del present i el futuro de la publicidad i el marketing en la integració de dades i el seu ús intel·ligent cada vegada més patent també al sector dels esdeveniments.

Data driven, programàtica, machine learning, privacitat, IoT, hiperconectivitat o el nou marketing per a la robòtica intel·ligent van ser alguns dels termes que més van fer ressó en una sessió de quasi 8 horas. Més de 500 persones es van donar cita a Barcelona, amb èxit d'assistència també a la trobada prèvia celebrada a Madrid i que també tindrà la seva rèplica al setembre a República Dominicana. 

 

Necessites un proveïdor de tecnologia audiovisual per al teu esdeveniment? Contacta ara amb Sono

 

 

 

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner