LLOGUER

Material audiovisual

Estàs buscant un proveïdor de lloguer d'equips audiovisuals?

T'oferim servei de lloguer de material audiovisual i cobrim totes les necessitats tècnicas dels teus llançaments de producte, esdeveniments corporatius, juntes d’accionistes, shows de televisió, congressos, convencions, esdeveniments especials, estands en fires i salons…

Comptem amb un total de 6.000 m2 d'instal·lacions entre els nostres magatzems de Madrid i Barcelona, on disposem d'un amplia gama de lloguer d'audiovisuals per a esdeveniments:

No saps què necessites? Sigui el que sigui el teu projecte, t'aportem la nostra experiència i consultoria audiovisual per escollir la millor tecnologia segons els teus objectius... i el teu pressupost! 

Si desitges informació, tarifes o confirmar disponibilitat, demana'ns pressupost de lloguer d'equips audiovisuals pel teu esdeveniment. 

 

En busca d'inspiració? 
Fes un tomb per les nostres seccions d'esdeveniments i televisió, on trobaràs molts exemples d'instal·lacions efímeres realitzades per Sono amb el nostre material audiovisual de lloguer.

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner