servicios_audiovisuales_evento_marketing_directo_madrid

 

 

Sono, patrocinador i proveïdor audiovisual integral d' Enamorando al Consumidor, el fòrum sobre publicitat i màrqueting organitzat per Marketing Directo 

Els cines Cinesa Proyecciones van acollir el passat 20 de novembre una nova edició del fòrum sobre publicitat i màrqueting organitzat per Marketing Directo sota el lema 'Enamorando al Consumidor'. Una oportunitat per poder escoltar les veus, quant a tendències i millors pràctiques, d'algunes de les marques més reconegudes amb representació a nivell nacional i internacional sobre l'evolució del sector en un esdeveniment que va reunir a més de 300 personas a Madrid. 

SONO va tenir la oportunitat en aquesta ocasió de participar activament, no solament proporcionant la tecnologia audiovisual i els equips, així com el personal especialista per a la correcta consecució en directe de l'esdeveniment, sino que a més vam tenir representació en una de les taules rodones. Carlos Henao, director de Marketing de Sono, va incidir en com les emocions segueixen jugant un paper crucial a l'hora de connectar amb els consumidors en un debat compartit al costat de marques com Samsung, Deliveroo, BlaBlaCar, Easyjet o Atrápalo.

Equips audiovisuals, il·luminació i sonorització al complet de l'esdveniment 

SONO va aportar sistemes de gestió de pantalles BARCO E2 amb taula de control EC200 y monitoratge per a la distribució de continguts en pantalla.

Per al so, es van facilitar les caixes acústiques, micròfons inalàmbrics de solapa, diadema i mà per als ponents i es va proporcionar mesclador digital de 24 canals.  

La il·luminació de l'esdeveniment va servir per ambientar tant l'entrada i el hall com per vestir la sala, jugant amb textures i formes que apuntaven als laterals de la sala y al pati de butaques i que van servir de separador i encaix entre ponències i intervencions de l'auditorio. 

De nou una oportunitat inmillorable d'adaptabilitat tècnica audiovisual per a un esdveniment celebrat en un enclau particular, quant a condicions ambientals, com en aquest cas, a una sala de projecció cinematogràfica.

 

Necessites un especialista audiovisual per a grans esdeveniments corporatius? Contacta ara amb Sono.

 

Informació relacionada

Client: Marketing Directo
Data: Novembre, 2018
Lloc: Cinesa Proyecciones, Madrid

Altres feines relacionades: 

> Future of Advertising en Barcelona
> Alquiler de equipos audiovisuales para el acto Vodafone 5G
Henry Schein Orthodontics Symposium en Paris

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner