Proveedor audiovisual para Junta de Accionistas de Banco Sabadell. Servicios audiovisuales para grandes eventos.

 

 

Pantalla de LEDs de 36 m2, retransmissió en directe, streaming a tres idiomes i producció de continguts

Banco Sabadell va tornar a confiar en Sono Tecnologia Audiovisual per al desenvolupament integral audiovisual de la seva Junta General d'Accionistes, celebrada aquest any, i per primera vegada, a Alacant després del canvi de la seu social de l'entitat.

L'Auditori de la Diputació de la ciutat valenciana va ser l'espai escollit per a la celebració del gran esdeveniment corporatiu que va congregar prop de 1.200 persones.

Tecnologia audiovisual completa

Com en anteriors ocasions, Sono es va encarrgar de proporcionar el lloguer del sistemes i equips audiovisuals necessaris, a més d'aportar el seu know-how quant a la integració de la tecnologia audiovisual necessaria per a la correcta execució de l'acte al complet.

Es van instal·lar 168 tiles configurant pantalla de leds de gran format de 12 x 3,5 metres Absen A3 de màxima qualitat d'imatge per a l'escenari de l'auditori per al qual es va crear estructura Layher ad hoc. Per a la gestió d'imatges es va utilitzar processador de video i sistema de gestió de continguts Barco Encore E2.

L'esdeveniment es va retransmetre en directe amb tres càmeres Panasonic P2-3100 i es va retransmetre en streaming amb llenguatge de signes a tres idiomes -castellà, català i anglès-. També es va donar servei de traducció simultània durant l'acte català/castellà i castellà/inglès i es va facilitar sistema de teleprompter amb mirall.

Sono també es va encarregar de la producció de continguts de video amb animacions flash així com els clips d'àudio. Es va utilitzar player de duplicats per a la reproducció de video corporatiu en dos idiomes i es van sincronitzar els tres idiomes de la presentació de Keynote, tant de la principal com la de back up.

Sonorització i iluminació

Es va sonoritzar l'espai amb sistema electroacústic L'Acoustic Kara, utilitzant mesa digital Yamaha CL5 per a la seva gestió. Es van emprar 14 altaveus KIVA, amb reforç de monitoratge per a protocol DANTE a través de xarxes IP i Ehternet estàndar.

Més de 1.800 metres de cablejat de fibra òptica es va utilitzar per a la retransmissió de dades i senyal. Per a l'escenari es va utilitzar il·luminació convencional.

Salas anexes

Per al desenvolupament de la Junta es va habilitar i equipar amb enviament de vídeo i àudio diverses sales adjacents com la sala de premsa, la sala de vlaors, una slaa vip i una sala per a back office. Es van adequar, a més, dues sales anexes per a públic per a respondre a la convocatòria generada pel Banc.

Es va sonoritzar a més el saló-menjador del restaurant Ereta on es va convocar la premsa en un acte previ a la Junta.

Al voltant de 30 professionales, entre tècnics especialistes de video, àudio i llums, van participar en l'execució global de l'esdeveniment.

Equipament audiovisual

Vídeo:

 • Pantalla de led Absen A3 de 12 x 3 metres
 • 3 càmeras professionals Panasonic P2-3100
 • Gestió de vídeo Barco E2
 • Mesa Barco EC-200
 • Teleprompter amb mirall
 • Monitoratge de confort per a presidència
 • Realització a 3 càmeres amb gravació de l'esdeveniment

Àudio:

 • 14 L'Acoustic Kiva
 • 8 L'Acoustic 5xt-2
 • 2 L'Acoustic sb18
 • 14 micròfons de sobretaula
 • 8 micròfons sense fils
 • Racks de premsa
 • Traducció amb dues cabines dobles

Sono és especialista en integració de solucions audiovisuals per a grans esdeveniments corporatius. Necessita un integrador audiovisual? Contacta ara amb Sono.

 

Informació relacionada

Client: Banco Sabadell
Data: 19 Abril, 2018
Lloc: Alacant

Altres feines relacionades:

> Junta d'Accionistes de Banc Sabadell 2017
> SAS Forum 2017

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner