servicios_audiovisuales_eventos_corporativos

 

 

 

Sono trasllada equip tècnic i audiovisual per el congrès de Henry Schein Orthodontics a Paris

La multinacional americana va reunir als millors especialistes a la capital francesa en una sessió formativa al més alt nivell per conèixer i aprendre sobre les darreres novedats en Sagittal First i altres tècniques d'ortodòncia amb els millors speakers de la indústria. Un esdeveniment amb agenda de tres jornades, entre còctel de benvinguda i sessió plenària, en què es van donar cita prop de 300 professionals del sector de la medicina dental. 

Escenari amb tres peces de pantalla LED

Es va optar per conceptualitzar estructura de pantalla de LEDs de tres peces de manera que es permetès jugar amb els volums i la profunditat a la part trassera de l'escenari. En total 19 metres d'ample por 3,5 d'alt per una pantalla de 3.9 mm de píxel pitch per oferir la màxima qualitat d'imatge. Es va utilitzar Watchout per a la gestió de continguts en directe i es van elaborar i facilitar els materials de presentació amb Keynote per a les diferents presentacions, així com el sistema de monitoratge de seguiment per als ponents. 

Es va proporcionar retransmissió de l'esdeveniment a dues càmeres facilitant el seguiment per part de tots els assistents, a més d'instal·lar la microfonia i sonorització necessaria de la sala que també es va vestir amb il·luminació ambiental per a la ocasió. També es va donar servei de traducció simultània proporcionant els receptors a dos idiomes. 

Es van habilitar i equipar, a més, tres sales annexes per a reunions paralel·les amb  projecció de vídeo, àudio i iluminació

L'agència intermediària, LIVVA Solutions, cercava la confiança de comptar amb un partner audiovisual que garantís l'èxit en una trobada global de tal magnitud. El pes dels elements audiovisuals va ser crucial per transmetre el missatge buscat pel client final en consonància amb la seva filosofia d'alta tecnologia al servei de les persones.

Per a Sono va ser una oportunitat més de fer front amb èxit el repte plantejat per un client que buscava tenir controlat fins el més mínim detall per oferir la millor de les experiències comunicatives. Poder comptar amb la seguretat de treballar amb tècnics de la casa, traslladats expressament per a la ocasió a Paris, també va contribuir a assegurar que el simposi es desenvolupés de manera fluïda basant-se en els estàndards de qüalitat que caracteritzen Sono, exigits pel client.

No és la primera vegada que Sono proveeix dels serveis audiovisuals Henry Schein Orthodontics per aquest esdeveniment. També ho va fer per a les trobades celebrades a l'hotel W de Barcelona en 2016 i 2017. 

 

Necessites un especialista audiovisual per a grans esdeveniments corporatius? Contacta ara amb Sono.

 

                                                                                                                                                                   
 
                                                

 

 

Informació relacionada

Client: LIVVA Solutions - Henry Schein Orthodontics 
Data: Setembre, 2018
Lloc: Hotel Hyatt Regency Paris-Etolie, Paris. França.

Altres feines relacionades:

> European Carriere Symposium Henry Schein 2017
> Congrès a Barcelona: 2016 European Carriere Symposium
> Convenció de vendes Laboratori Libbs 2017 

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner