pantalla_curva_para_evento_vodafone_alquiler

 

 

Muntatge de pantalla LED corba de gran format per a l'esdeveniment de presentació del II estudi Vodafone sobre digitalizació empresarial a Madrid

Vodafone va convocar la premsa especialitzada a l'Auditorio Grabriela Mistral a la Casa de América a Madrid per presentar el seu segon estudi sobre l'estat de la digitalització de les empreses i les  Administraciones Públicas espanyoles, en el marc de l'Observatori Vodafone de la Empresa. Per a la posada en escena es va optar per conceptualitzar un escenari format per una gran pantalla corba de 23 metres d'ample per tres d'alt oferint una resolució de quasi 5k. 

Pantalla LED corba, efecte envoltant i innovador

El sistema de cunyes amb què s'acoblen els mòduls LED permet crear formas còncaves i convexes, segons l'angle d'ancoratge, aconseguint composicions d'escenari espectaculars i sobretot de fàcil muntatge.

En aquesta ocasió, la corbatura còncava de la pantalla ofreria màxima visibilitat als assistents des de totes les posicions convertint l'espai en un escenari inmersiu de base obliqua. La gestió dels continguts de la pantalla es va dur a terme amb sistema Barco E2 i controladora EC200. 

Adequació sonora, il·luminació i streaming

A més de la instal·lació dels equips audiovisuals, Sono es va fer càrrec també de l'adequació sonora de l'auditori amb equips L'Acoustic, caixes acústiques X12, 5XT, subgreus Sb18 i etapes de potència. 

El control de llum de la sala es va realitzar amb consola d'il·luminació Chamsys MQ500 encarrega de gestionar els focus de retall i fresnel amb llum frontal, quatre caps mòbils LUMA 1500, par leds LumiPar 18Q UO65 i 15 par led WIFI Smartbar.

Sono es va encarregar a més de dur a terme la gravació i retransmissió de l'esdeveniment que es va poder seguir en streaming a través de les xarxes socials de Vodafone (Youtube, Facebook Live i Periscope). 

L'informe de l'Observatori Vodafone va desvetllar el creixent interès per part de les empreses espanyoles d'incorporar sistemes basats en les darreres tecnlogies digitals (cloud, Internet of Things i Big Data).

Malgrat això, l'augment de la conscienciació de la pròpia necessitat d'incorporar aquesta transformació digital, las empresas espanyoles, segons l'estudi, segueixen prioritzant les inversions en seguretat i connectivitat. Aquest segon informe manté les Administracions Públiques com les més conscienciades amb la digitalització.

Necessites un especialista audiovisual per a grans esdeveniments corporatius? Contacta ara amb Sono.

                      

 

 

 

 

 

Informació relacionada

Client: F2F - Vodafone
Data: Octubre, 2018
Lloc: Casa de América, Madrid

Altres feines relacionades:

> Alquiler equipos audiovisuales acto Vodafone 5G
> Pantalla LED curva para plató de televisión
Congreso Henry Schein Orthodontics en París

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner