Alquiler led floor para showroom

Sono instal·la pantalla LED pisable y crea una pasarel·la dinàmica per a showroom de moda

Les LED floor són solucions audiovisuals molt interessants per crear efectes i espais atractius i innovadors. Són estructures de vídeo LED molt resistents i compatibles amb sistemes interactius el que permet potenciar el branding a espais com fires, esdeveniments o espais minimalistes amb resultats d'impacte.

En aquesta ocasió, Sono es va fer càrrec de la instal·lació d'una pantalla LED trepitjable de 12x4 metres i de 5.8 mm de píxel pitch creant l'efecte de passarel·la dinàmica, amb continguts creats per la marca per a la ocasió, i sobre la qual es van col·locar els maniquins de la nova col·lecció.

Sono és especialista en integració de solucions audiovisuals i creativitat. Tens cap projecte en ment? Contacta ara amb Sono.

 

Informació relacionada

Client: Bershka
Data: Junio, 2018
Lloc: Madrid

Altres feines relacionades:

> Pantalla LED de terra interactiva - Turismo de Viena

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner