Alquiler pantalla led gran formato para cena de gala.

Sincronització d'esfera de vídeo-led amb pantalla de gran format per al sopar de gala aniversari de Titanlux

La coneguda marca celebrava els seus 100 anys d'història i buscava crear una atmosfera i ambient únic per una data tan assenyalada. Conjuntament amb l'agència Soulmate Barcelona, Sono es va encarregar de facilitar la consultoria tècnica necessaria per donar resposta a les exigències audiovisuals que requeria l'esdeveniment.

Pantalla led de 4,8 de pixel pitch

En l'escenari es va instal·lar pantalla de LEDs de 55 m2 de 4.8 mm de pixel pitch. Aquesta gran pantalla era l´únic fons escenogràfic de l'escenari. Es va utilitzar sistema de control Encore per a la distribució i gestió de diversos continguts en base a diferents formats.  Els continguts de la pantalla anaven sincronitzats a la vegada amb la senyal que s'emetia a través de l'esfera, una estructura circular de vídeo-led penjada del sostre d'1,2 metres de diàmetre, el que permetia donar continuitat al llenguatge narratiu de l'esdeveniment. 

Quant a il·luminacio es van utilitzar 10 projectors robotitzats, 28 projectors RGB amb bateria i 20 projectors wash, 16 projectors traçadors més un canó de seguiment, amb els quals es donava al conjunt arquitectònic de la sala un to cromàtic en sintonia amb els diferents videos visualitzats a pantalla i a l'esfera led.

Un dels aspectes més complicats va ser aconsegui adequar una correcta sonorització per a l'espai que per les seves característiques va requirir d'instal·lació d'estructura de rigging per a la instal·lació d'àudio amb arrays L+R més Frontfill. Es va utilitzar sistema de delays de so a mitja sala, a més d'intercoms i microfonia per a les diferents ponències.

La programació dels efectes tant per a la iluminació de l'escenari, com de la zona de comensals i l'arquitectural de la sala també va anar també a càrrec de Sono.

L'esdeveniment es va celebrara la sala oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) reunint al voltant de 700 persones.

Sono és especialista en integració de solucions audiovisuals i creativitat. Penses en algun projecte concret o vols que t'assessorem? Contacta ara amb Sono.

 

Informació relacionada

Client: Soulmate Barcelona - Titanlux
Data: Abril, 2018
Lloc: Barcelona

Altres feines relacionades:

> Volkswagen Excellence Awards
> Presentació de Producte per a Esteve
> Styles Master Show

 

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner