servicios_audiovisuales_eventos_corporativos

 

 

Cobertura audiovisual integral per a la Junta General d'Accionistes de Gas Natural Fenosa

Sono Tecnologia Audiovisual es va fer càrrec de la cobertura integral audiovisual de la Junta General d'Accionistes de Gas Natural Fenosa en un esdeveniment que va congregar més de 1.200 personas. En total es va donar servei tècnic i es van proporcionar els equips i sistemes necessaris per a la realització de l'acte a la sala principal i en set espais complementaris més. 

Projecció overlap per a pantalla central ultrapanoràmica

L'escenari principal de l'auditori constava de pantalla de 15 metres de base por 3,25 d'alt, format ultra panoràmic, on es van projectar tant els continguts creats ad hoc per a l'esdeveniment com els vídeos corporatius que es van visualitzar i la pròpia retransmissió en directe de l'esdeveniment. Es van utilitzar tres projectors DLP BARCO HDX W20 Flex de 20.000 ANSI lúmens cada un, aconseguint resolucions reals de 4.984 x 1.080 píxels.

A cada lateral de la pantalla central es van col·locar dues pantalles, també amb la mateixa tecnologia de projecció UHD, treballant la colorimetria i la potència lumínica, per crear un efecte envoltant en consonància amb el disseny d'escenografia. Es va utilitzar processador de vídeo BARCO E2 per a enviament i gestió de continguts als diferents monitors i sistemes Watchout.

El conjunt central es va completar amb instal·lació de 10 monitors de seguiment de 24" per a la taula de presidència.

La realització de l'esdeveniment es va dur a terme amb rack de 5 càmeres HD i es va  instal·lar a més una càmera robotitzada en truss i microcàmares per al seguiment dels diferents parlaments d'experts centrades a les zones de presidència i atril. 

Serveis d'àudio professional, traducció i il·luminació creativa

Es va donar cobertura d'àudio confiant en els equips de la marca L'Acoustic amb dues P.A instal·lades al sostre amb 12 recintes acústics per assegurar el reforç de so. Equips processats digitalment per aconseguir la idònia pressió sonora a cada espai de platea i prioritzant la uniformitat de potència i intel·ligibiltat. Es van incloure a més cinc recintes acústics per a cada lateral tenint 4 Infield, 4 Frontfield i 2 Sidefield envoltant el recinte. Es van col·locar a més 8 equipos de subgreus com a suport a la P.A. 

Es va proporcionar microfonía amb dos micròfons sense fils de solapa per a presidència, quatre micros de sobretaula per a presidència i dos més per al faristol. La gestió dels elements d'àudio es va dur a terme amb taula digital MIDAS PRO 1 de 48 canals.

En aquesta ocasió, es va contemplar estudi de llum blanca per a escenari, així com il·luminació espectacular i creativa d'acompanyament per a les diferents escenes. Es van utilitzar: 

  • 12 focus mòbils amb llum principal
  • 6 elements per a contres
  • 24 focus fixes per donar llum a les escenes d'entrada
  • 12 caps mòbils Wash de reforç
  • 27 Smart Bart sense fils per als passadissos

La junta va comptar amb servei de traducció simultània amb cabina doble i 150 receptors repartits a cada lateral d'accès a l'auditori, sala vip i presidència. 

Equipació audiovisual completa per a sales anexes

Es va facilitar projecció 4:3 sobre pantalla de 9,35 m2 per a què els periodistes poguessin seguir el desenvolupament de la Junta a una sala de premsa amb capacitat per a 90 persones i amb 80 preses d'àudio a disposició. 

Es van habilitar també els equips de la sala Consejo (pantalla amb suport de terra de 95" i àudio perimetral), la sala Neptuno (amb pantalla LED Absen A3 de 3,9 mm de píxel pitch sobre tarima), sala Colón (amb instal·lació de pantalla Absen A3 també de 3,9 mm), monitor de 80" amb suport de peu per a la sala Expertos ubicada darrera la zona de l'escenari i instal·lació de pantalla LED amb forma de tòtem de 2,5 x 6,5 metres i una resolució de 3,9 mm de píxel pitch al Hall d'entrada, reforçada amb gran pantalla LED de 8 x 2,5 metres, també de 3,9 mm i gestionada amb sistemes de player Watchout. 

Gas Natural Fenosa va aprofitar la trobada amb el seus accionistes para reforçar per mitjà dels diferents impactes audiovisuals el recent canvi en la seva imatge de marca.

 

Necessites un integrador audiovisual per a grans esdeveniments corporatius? Contacta ara amb Sono.

                                                                                                                                                                          

 

Informació relacionada

Client: Gas Natural Fenosa 
Data: Juny, 2018
Lloc: IFEMA, Madrid

Altres feines relacionades:

> Junta General d'Accionistes de Banco Sabadell '18 
> SAS Forum Madrid 2017
> Proveïdor AV 4YFN 

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner